Προειδοποίηση Αρναούτογλου για καιρό: Σφοδροί άνεμοι το επόμενο 48ωρο, μην παρκάρετε κάτω από δέντρα

27/03/2023

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με τον μετεωρόλογο Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για ισχυρούς ανέμους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στη σελίδα του στο Facebook σήμερα Δευτέρααναμένονται ισχυροί άνεμοι και συγκεκριμένα νοτιάδες, ενώ αύριο Τρίτη οι νοτιάδες θα δώσουν τη θέση τους σε βοριάδες.

Ο ίδιος τονίζει πως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λέγοντας πως «δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές αλλά και οι οδηγοί γενικότερα, προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές».

Σημείωσε, δε, πως αυξημένος είναι και ο «κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία καθώς οι όποιες βροχές το επόμενο 48ωρο θα έχουν πολύ επιλεκτικό χαρακτήρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Προσοχή στους κατά τόπους πολύ ισχυρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο!!!

Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλή εβδομάδα! Όπως σας είχα ενημερώσει και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ – ΠΑΡ 17:45 & 22:00) της προηγούμενης εβδομάδας:

– Προσοχή στους κατά τόπους πολύ ισχυρούς, τοπικά σφοδρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο (σήμερα Δευτέρα νοτιάδες και αύριο Τρίτη βοριάδες)!!! Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές αλλά και οι οδηγοί γενικότερα, προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές με αυξημένο λογικά και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία καθώς οι όποιες βροχές το επόμενο 48ωρο θα έχουν πολύ επιλεκτικό χαρακτήρα!!!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου».

#ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ #ΑΝΕΜΟΙ #ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…