Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Όσα έγιναν στη δεξίωση του γάμου τους

04/02/2024

Κράτησαν καλά κρυμμένο μυστικό το γάμο τους. Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα παντρεύτηκαν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

Ο γάμους τους έγινε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, ενώ φυσικά ακολούθησε και δεξίωξη. Εκεί όπου ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, διασκέδασαν με τους καλεσμένους τους.

Η είδηση πως ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρώην αθλήτρια αποφάσισαν να παντρευτούν πριν εκείνη γεννήσει έγινε γνωστή από τις αναρτήσεις στα social media καλεσμένων τους, όπως η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Στη δεξίωση με τους λίγους καλεσμένους, το ζευγάρι μπήκε στο χώρο με το τραγούδι «30-40» που τραγουδούν οι «MELISSES».

Στη συνέχεια της βραδιάς το μικρόφωνο πήρε η ίδια η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη, «Όλα σ’ αγαπάνε».

 

Η  σχέση του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα μετρά σχεδόν τρία χρόνια.

Πρόσφατα ο χρυσός Ολύμπιονίκης περιέγραψε πως εκείνη τον έκανε ξανά να χαμογελάει μετά το θάνατο της πρώτης του γυναίκας, Αναστασίας, με την οποία είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

To άρθρο Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Όσα έγιναν στη δεξίωση του γάμου τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…