Σίλια Κριθαριώτη: Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια με την υγεία της στη Νέα Υόρκη

21/09/2023

Με μία ανάρτηση στα social media η Σίλια Κριθαριώτη αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.   

Συγκεκριμένα, η Σίλια Κριθαριώτη έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το κρεβάτι του νοσοκομείου της Νέας Υόρκης, γράφοντας στη λεζάντα: «Ό,τι αρχίζει με χαμόγελο, τελειώνει με χαμόγελο».

Στις φωτογραφίες που «ανέβασε» η διεθνής σχεδιάστρια από το χειρουργείο που έκανε στο πόδι, φαίνεται η χειρουργική τομή.

Το συγκεκριμένο αμερικανικό νοσοκομείο ειδικεύεται στην ορθοπεδική χειρουργική και τη θεραπεία ρευματολογικών παθήσεων.

Η Σάσα Σταμάτη, δημοσιεύοντας το σχετικό άρθρο από την εφημερίδα On Time, έγραψε στο Instagram:

«Η Σίλια Κριθαριώτη δεν πήγε στην Αμερική για πλαστικές επεμβάσεις, όπως κάποιοι διαρρέουν. Γιατί δεν τις έχει ανάγκη. Η γυναίκα έκανε σοβαρή επέμβαση στο γόνατό της».

To άρθρο Σίλια Κριθαριώτη: Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια με την υγεία της στη Νέα Υόρκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…