Σοφία Αλεξανιάν: Δεν είχα ποτέ όφελος από αυτόν τον άνθρωπο, ούτε πρόκειται να έχω

22/02/2024

“Ούτε και ζητώ να έχω όφελος από αυτόν τον άνθρωπο” τονίζει η Σοφία Αλεξανιάν.

Για την φημολογούμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στον καλλιτεχνικό χώρο, ύστερα από την δικαστική του περιπέτεια, μίλησε  Σοφία Αλεξανιάν στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε υποστεί στο παρελθόν και την ενδεχόμενη καλλιτεχνική επάνοδο του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη.

“Θέλω να σας πάω και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και θέλω να σας ρωτήσω πως θα αισθανθείτε σε περίπτωση που γυρίσει πάλι στον χώρο του θεάτρου” σχολίασε η ρεπόρτερ της εκπομπής με την εντυπωσιακή ηθοποιό να απαντάει ως εξής.

“Εγώ δεν είχα ποτέ όφελος από αυτόν τον άνθρωπο, ούτε πρόκειται να έχω αλλά ούτε και ζητώ να έχω όφελος από αυτόν τον άνθρωπο”.

“Δεν ξέρω όμως. Μήπως είναι λίγο επικίνδυνος για τον χώρο αυτόν; Γιατί ξέρω πάρα πολλούς ηθοποιούς, οι οποίοι είχαν πληγεί από τη συνεργασία μαζί του”.

“Είχαν κλείσει οι δρόμοι τους γιατί τους είχε καταστρέψει, τους είπε ότι: δεν θα βρεις δουλειά ποτέ, θα σου κλείσω τον δρόμο και θα σε καταστρέψω” υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Σοφία Αλεξανιάν στην ψυχαγωγική εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

 

To άρθρο Σοφία Αλεξανιάν: Δεν είχα ποτέ όφελος από αυτόν τον άνθρωπο, ούτε πρόκειται να έχω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…