Σοφία Βογιατζάκη: Θα συνεργαζόμουν με τον Αρναούτογλου, εκείνος δεν θα ήθελε

06/04/2023

“Θα ξαναπήγαινα σε ομάδα πρωινής εκπομπής” διευκρινίζει η Σοφία Βογιατζάκη.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του J2US, η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όπου και θυμήθηκε την παλαιότερη τηλεοπτική συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά πως «είχα κάνει στο παρελθόν ραντεβού για το J2US, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Θα ξαναπήγαινα σε ομάδα πρωινής εκπομπής και εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γρηγόρης δεν θα ήθελε. 

Ο Γρηγόρης είναι ένα ταλαντούχο και ευφάνταστο πλάσμα με επικοινωνιακό ταλέντο και μπορεί σε τρία λεπτά να σου κατεβάσει110 ιδέες».

«Οι απόψεις για τον τρόπο που γελάω διίστανται, κάποιους τους εκνευρίζει. Είμαι τυχερή γιατί έχω δουλέψει με ανθρώπους που θαυμάζω και αγαπώ. Βέβαια, έχω δουλέψει και με ανθρώπους που μετά από τη συνεργασία μας σταμάτησα να τους εκτιμώ».

«Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Βασιλική Ανδρίτσου είναι οικογένεια για μένα. Όταν είδαμε τον Αλέξη Γεωργούλη για το ρόλο, πάθαμε όλες σοκ.

Και βέβαια όταν τον γνωρίσαμε καταλάβαμε ότι δεν είχε καμία σχέση με το ρόλο του μοιραίου, έχει χιούμορ και είναι ένας γλύκας» είπε, επίσης, η Σοφία Βογιατζάκη.

To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: Θα συνεργαζόμουν με τον Αρναούτογλου, εκείνος δεν θα ήθελε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…