Σπύρος Πούλης: Κάποια παιδιά είναι εντελώς ουρανοκατέβατα στο θέατρο

06/03/2023

“Σαν να έπεσαν με το αλεξίπτωτο και τους λένε να παίξουν” εξηγεί ο Σπύρος Πούλης.

Ιδιαιτέρως αιχμηρός εμφανίστηκε ο Σπύρος Πούλης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το κομμάτι των ανθρώπων που χωρίς να έχουν φοιτήσει σε μια δραματική σχολή έρχονται στον χώρο της υποκριτικής.

«Η Κατερίνα Ζαρίφη (σ.σ. συμπρωταγωνιστούν στην κωμωδία “Μαίρη Μαίρη Μαίρη” του MEGA) είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και υπογράφω για αυτό. Φαίνεται ότι αγαπάει το θέατρο, δεν της έλειπε η δημοσιότητα γιατί την είχε από τις εκπομπές και το ραδιόφωνο.

Της αρέσει το θέατρο, το μελετάει και θέλει να το κάνει. Για αυτόν τον άνθρωπο που έχει αυτή την πορεία, όπως η Κατερίνα, λες εντάξει.

Ένας άνθρωπος όμως που έχει παίξει σε αυτά τα παιχνίδια διαβίωσης και επιβίωσης, στα ριάλιτι που πάνε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν και έρχονται ξαφνικά να γίνουν ηθοποιοί, διαφωνώ. Διαφωνώ κάθετα» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Πως δηλαδή ξαφνικά θέλεις να γίνεις ηθοποιός; Γιατί θες να γίνεις ηθοποιός; Κάποια παιδιά είναι εντελώς ουρανοκατέβατα, είναι σαν να έπεσαν με το αλεξίπτωτο και τους λένε να παίξουν σε μια σειρά ή στο θέατρο.

Θες να παίξεις; Εντάξει, παίξε και εσύ αλλά δεν θα αντέξεις».

«Ας πάρει την ευκαιρία, ναι, αλλά δεν θα τα καταφέρει και είμαι βέβαιος για αυτό. Αν δεν το αγαπήσεις πραγματικά, το θέατρο είναι δύσκολο πράγμα. Έχει πίκρες και δεν είναι κάτι εύκολο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Πούλης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

To άρθρο Σπύρος Πούλης: Κάποια παιδιά είναι εντελώς ουρανοκατέβατα στο θέατρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…