Τέλος ο Τζουλιάνι από τον Ολυμπιακό

30/05/2023

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι αποτελεί παρελθόν από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε αναλάβει το τιμόνι του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο του 2022 και φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του Challenge Cup, αλλά και του πρωταθλήματος.

Ο 59χρονος προπονητής είχε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αλλά δέχθηκε δελεαστική πρόταση από τη βουλγαρική Χεμπάρ.

Αντικαταστάτης του στον πάγκο του Ολυμπιακού θα είναι ο Αργεντινός, Ντανιέλ Καστελάνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός τεχνικός, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου, τον Ιανουάριο του 2022, πρόσφερε στο σύλλογο μας σημαντικές επιτυχίες.

Ο 59χρονος προπονητής οδήγησε τη φετινή σεζόν την ομάδα στον τρίτο της ευρωπαϊκό τίτλο, με την κατάκτηση του Challenge Cup στο κατάμεστο ΣΕΦ, ενώ κέρδισε και το πρωτάθλημα της Volley League. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του”.

To άρθρο Τέλος ο Τζουλιάνι από τον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…