Τζένη Μελιτά: Έχω δώσει πίσω το δαχτυλίδι μετά τον χωρισμό

31/01/2024

“Δεν θα ήθελα να κρατήσω ένα δώρο αξίας” τονίζει η Τζένη Μελιτά.

Σε μια μίνι – εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Τζένη Μελιτά, το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ, με αφορμή την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το μονόπετρο που κράτησε μετά τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Θα το δώσεις πίσω το δαχτυλίδι (σ.σ. όταν χωρίσεις). Εγώ πιστεύω ναι και το έχω δώσει. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι τόσο ακριβό. Δεν θα ήθελα να κρατήσω ένα δώρο αξίας.

Μπορεί να είναι κάτι προσωπικό, μπορεί να έκανε κάποιον κόπο να το πάρει. Εμένα έτσι μου φαίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης της δημόσιας τηλεόρασης.

«Σε αυτό δεν έχεις άδικο γιατί ο άλλος σου κάνει ένα δώρο ότι αποδέχεσαι τη δέσμευση. Μπορεί να είναι κάτι που πηγαίνει από γενιά σε γενιά.

Έχεις δίκιο. Συγχαρητήρια είσαι πολύ καλή» σχολίασε, με τη σειρά του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να υπογραμμίσει η Τζένη Μελιτά το εξής.

«Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν έχει να κάνει με καλοσύνη».

To άρθρο Τζένη Μελιτά: Έχω δώσει πίσω το δαχτυλίδι μετά τον χωρισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…