Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

03/03/2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Όταν ο υπέροχος κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, και ο θεραπευτής Χείρωνας συναντιούνται σήμερα έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα το ποιος είναι πολύτιμος για εσένα.

Με την Αφροδίτη στον τομέα του απορρήτου σου αυτές τις μέρες είναι πιθανό να κάνεις κάποια αναζήτηση ψυχής, σχετικά με τα συναισθήματα σου ή χρειάζεσαι επιπλέον χώρο για να κατανοήσεις και να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα. Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να φέρει μια παρόρμηση να προχωρήσεις. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια ισχυρή υπενθύμιση μια ανοιχτής πληγής του παρελθόντος.

Δίδυμοι: Η ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σου μπορεί να σου ανοίξει πόρτες σήμερα. Είσαι σε θετική διάθεση και ευχαριστημένη με την ανάπτυξη που έχεις καταφέρει να σημειώσεις. Οι άνθρωποι εκτιμούν τη φιλία, τη συμβολή και την παρέα σου περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Μπορεί να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης ή επίγνωσης τώρα, ίσως πάλι να βρεις τρόπους αναζωογόνησης μιας σύνδεσης. Υπάρχει μαγεία στην ειλικρίνεια με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα να ενώνουν τις δυνάμεις τους, ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι έτσι αρχικά. Συναισθηματικά είσαι γενναία και πρόθυμη ιδιαίτερα στην κοινωνική σου ζωή.

Καρκίνος: Ευκαιρίες για ανάπτυξη αναδύονται σήμερα, καθώς η Αφροδίτη και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή η διέλευση επηρεάζει περισσότερο την καριέρα, τη φήμη, τις ευθύνες και τους στόχους σου.

Μια ταπεινή προσέγγιση κάνει θαύματα στην επαγγελματική σου ζωή και τη φήμη σου. Ταυτόχρονα η προθυμία σου να σκέφτεσαι “έξω από το κουτί” μπορεί να είναι ανεκτίμητη. Φέρνεις κάτι νέο και φρέσκο στο προσκήνιο και μπορεί να έχεις την ευκαιρία να το επιδείξεις περισσότερο σήμερα.

Λέων: Με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα να συναντιούνται στον ηλιακό 6ο οίκο σου, είσαι πιο γενναία στο να εκφραστείς. Επίσης ελκύεσαι από πράγματα που μπορούν να ωφεληθούν από την ανάπτυξη και τη βελτίωση.

Το να σχετίζεσαι και να συνδέεσαι πιο ανοιχτά και με αυτοπεποίθηση, μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό και το άνοιγμα της καρδιάς σου οδηγεί σε πιθανότητες να θεραπεύσεις και να επιλύσεις προβλήματα. Υπάρχει προθυμία να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και τα λάθη του παρελθόντος. Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο σου σήμερα ανεβάζοντας την ψυχολογία σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…