Το νέο C3 Saint James σε περιοερισμένη έκδοση (video)

12/02/2022

Η Citroën και η Saint James παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους που δεν είναι άλλο από την ειδική έκδοση του C3 Saint James. Οι δύο εταιρείες μοιράζονται το ίδιο όραμα της Γαλλικής τεχνογνωσίας που εκπορεύεται από μια ισχυρή κληρονομιά και βασίζεται στην ανθρώπινη δέσμευση, αναδεικνύοντας σύγχρονα και τεχνολογικά, προϊόντα υψηλής ποιότητας, που συνδυάζουν την κομψότητα και τη χαλάρωση.

Το Citroën C3 Saint James προσφέρεται με τους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, τελευταίας γενιάς και υψηλών επιδόσεων, που πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d: PureTech 110 S&S BVM6 (με χειροκίνητο κιβώτιο) και PureTech 110 S&S EAT6 (με αυτόματο κιβώτιο).

Η ειδική έκδοση Citroën C3 Saint James, διαθέτει όλα τα στοιχεία της ξεχωριστής προσωπικότητας του Citroën C3: νέα μπροστινή μάσκα που ενσωματώνει προβολείς τεχνολογίας LED και πλευρικά Airbumps®.
Το Citroën C3 Saint James διαθέτει οροφή biton σε μαύρο ή λευκό χρώμα σε συνδυασμό με το εξωτερικό πακέτο διαμόρφωσης Color Pack White. Η αποκλειστική αυτή έκδοση διατίθεται σε έξι χρώματα αμαξώματος: Sable, Rouge Elixir, Gris Platinium, Gris Acier, Blanc Banquise και Noir Perla Nera.
Την έντονη προσωπικότητα της συγκεκριμένης έκδοσης υπογραμμίζουν οι ζάντες αλουμινίου Hellix 16” Diamantee.

 

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…