Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου

17/03/2023

Μία μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού, την Πίτσα Παπαδοπούλου, φιλοξενεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου, την τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει με τη μοναδική φωνή της επιτυχίες-σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες της Πίτσας Παπαδοπούλου θα βρεθούν κοντά της για να μοιραστούν άγνωστες πτυχές της πολύχρονης καριέρας της αλλά και να τραγουδήσουν αξέχαστα κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά.

Δίπλα της η Λένα Παπαδοπούλου, η οποία θυμάται το ξεκίνημά της στο τραγούδι και τη στήριξη της μεγάλης ερμηνεύτριας στα πρώτα της βήματα.

Ο Κώστας Καραφώτης μοιράζεται τη σκηνή με την Πίτσα Παπαδοπούλου και οι δυο τους μας χαρίζουν ξεχωριστά ντουέτα σε τραγούδια που έχουν αφήσει αναλλοίωτο το στίγμα τους στο λαϊκό πεντάγραμμο.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου ερμηνεύει κομμάτια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Οι σπουδαίοι συνθέτες Τάκης Σούκας και Κυριάκος Παπαδόπουλος τιμούν με την παρουσία τους την Πίτσα Παπαδοπούλου και μας μεταφέρουν σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια. Special guest ο σημαντικός τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας, ο οποίος μας ταξιδεύει με τη μοναδική χροιά της φωνής του.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η συνάντηση μετά από χρόνια της Ρούλας Κορομηλά με τη Λίτσα Πατέρα.

Η δημοφιλής αστρολόγος αναφέρει άγνωστες στιγμές της κοινής τους πορείας. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και παρουσιαστές Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και Δημήτρης Γιαγτζόγλου, έρχονται στο «Σπίτι με το MEGA» για να απολαύσουν το τόσο ιδιαίτερο αφιέρωμα.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμηνεύει μεταξύ άλλων σπουδαίες επιτυχίες, όπως: «Μη μιλάς», «Θυσιάστηκα», «Με τελείωσες», «Θα κάνω ό,τι μου αρέσει», «Ράγισα».

Αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» διασκεδάζει, αναπολεί και συγκινείται με μία μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού.

To άρθρο Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…