Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: «Τραγικό» πρώτο ημίχρονο με 4 γκολ για τους Πειραιώτες

30/11/2023

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα “τραγικό” πρώτο ημίχρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μένοντας πίσω στο σκορ με 4-0.

Δεχόμενος τον απόλυτο αιφνιδιασμό με δύο γκολ στο πρώτο 8λεπτο του αγώνα, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια, αλλά δέχθηκε ακόμη δύο τέρματα από τη Φράιμπουργκ.

Ο Γκρέγκοριτς έκανε χατ τρικ σε 36 λεπτά αγώνα και ο Σιλντίλια στο 42′ διαμόρφωσε ένα “εφιαλτικό” σκορ για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Το 1-0 στο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Το 2-0 στο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Το 3-0 και το 4-0 στο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τη συνέχεια του Europa League, ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στη Φράιμπουργκ.

To άρθρο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: «Τραγικό» πρώτο ημίχρονο με 4 γκολ για τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…