Όλγα Κιουρτσάκη: Το «αντίο» στα social media πριν τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου

31/01/2024

Η συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου όπου περιγράφει τα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη, την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση, ήρθε να επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες μέρες για καυγά και κρίση στις σχέσεις τους.

Η Άντζελα Δημητρίου άφησε αιχμές για οικονομική εκμετάλλευση και bullying από την κόρη της και τον γαμπρό της. Η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, διέψευσε την τραγουδίστρια, λέγοντας πως τίποτα απ’ όσα λέει, δεν ισχύει.

Λίγες ώρες πριν από τη συνέντευξη της μητέρας στο περιοδικό ΟΚ, η Όλγα Κιουρτσάκη είχε κάνει μια ανάρτηση, λέγοντας… αντίο για λίγο καιρό στα social media.

Το βράδυ της Τρίτης (30.01.2024) η κόρη της Άντζελας Δημητρίου άλλαξε cover photo στο Facebook και συνόδευσε τη φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Φίλοι μου θα λείψω για αρκετό διάστημα.

Καλά να περνάτε. Καληνύχτα, ευχαριστώ για την παρέα».

Η Όλγα Κιουρτσάκη δεν εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να απέχει από τα social media, όπου ήταν ιδιαίτερα ενεργή.

To άρθρο Όλγα Κιουρτσάκη: Το «αντίο» στα social media πριν τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…