Όταν η Tina Turner επισκέφθηκε πρώτη φορά την Ελλάδα – Η συναυλία στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

25/05/2023

Τον Αύγουστο του 1990, η Τίνα Τάρνερ (Tina Turner), η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (24.05.2023) σε ηλικία 83 ετών, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα. 

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της, η Tina Turner έδωσε συναυλία στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στις 28 Αυγούστου 1990.

 

28 Αυγούστου 1990. Η Tina Turner εμφανίζεται ζωντανά στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλαίσιο της περιοδείας The Foreign Affair – Farewell Tour. Είναι η πρώτη και μοναδική της ζωντανή εμφάνιση στην Ελλάδα. [Mini-thread]. /1 pic.twitter.com/JMmphYwCku

— Thanassis (@theiosthanassis) August 28, 2018

«Δεν θα συνεχίσω να περιοδεύω έτσι, μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Ταξιδεύω μέρα νύχτα επί έξι μήνες και δεν σκοπεύω να συνεχίσω να ταξιδεύω έτσι. Ήταν απίθανο, είχα πολύ κόσμο! Ο κόσμος ερχόταν και διασκέδαζε πολύ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην ΕΤ2.

Η ίδια, παρά την κούραση του ταξιδιού και της περιοδείας, με το που είχε πατήσει το πόδι της στην Αθήνα, έσπευσε να επισκεφθεί τα αξιοθέατα, συνοδευόμενη από ξεναγό. Αναφερόμενη σε όσα της έκαναν εντύπωση, τις πρώτες ώρες στην Ελλάδα, η Τίνα Τάρνερ είχε πει: «Κάποιες προτομές αρχαίων θεών που μου χάρισαν κάποιοι καλοί φίλοι. Πήρα μερικά πιάτα. Η θέα του ουρανού που ήταν κάτασπρος…».

To άρθρο Όταν η Tina Turner επισκέφθηκε πρώτη φορά την Ελλάδα – Η συναυλία στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…