Νέο περιστατικό bullying: Χτύπησε συμμαθητή του στον Αλμυρό και μετά τον έγδυσε

18/02/2023

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό bullying είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στον Αλμυρό Βόλου όπου ένας μαθητής φέρεται να χτύπησε συμμαθητή του και μετά να τον έγδυσε κιόλας!

Νέο σοκαριστικό περιστατικό που αφορά βία ανηλίκων και bullying ήρθε στην επιφάνεια. Αυτή τη φορά ένα παιδί Γυμνασίου έπεσε θύμα συμμαθητή του, που τον έδειρε και μετά τον έγδυσε. Τον άφησε γυμνό από τη μέση και κάτω για να τον χλευάσουν οι συμμαθητές τους.

Μήνυση εναντίον του «τραμπούκου» μαθητή κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του θύματος, που ζήτησε την συνδρομή της Εισαγγελίας, ενώ του δόθηκαν δύο ημέρες αποβολή.

Οι γονείς του μαθητή ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου, και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά. Το παιδί που για «χαβαλέ» διαπόμπευσε τον συμμαθητή του ανήκει στην μαθητική συμμορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonotanews που αποκαλύπτει το νέο σοκαριστικό περιστατικό, τα δύο γυμνασιόπαιδα διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια, για να ακολουθήσει η απόλυτη εκτροπή με τον ξυλοδαρμό και το γδύσιμο.

#ΑΛΜΥΡΟΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΜΑΘΗΤΕΣ #ΓΥΜΝΑΣΙΟ #BULLYING

 

 

​ 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…