Φώτης Σεργουλόπουλος: Τρέχα ρε να κάνεις κανένα πρωινάδικο, μου έλεγαν

27/02/2023

Όσα εξομολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής.

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, όταν μαζί με την Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν τη Χρύσα Κατσαρίνη. Αφορμή στάθηκε η είσοδός της stand up comedian με το αγαπημένο της τραγούδι από το συγκρότημα Motorhead.

«Σου αρέσει η ροκ ε;», τη ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την ίδια να του απαντά: «Να με δεις να πηγαίνω στους Slayer με λουλουδάτο φορεματάκι και να μου λένε: ήρθες κατά λάθος εδώ, πήγαινες αλλού ε;».

«Εγώ έχω φάει τρελό κράξιμο μια φορά που είχα πάει στους Black Sabbath. «Φύγε από δω ρε», μου είπανε κάτι παιδιά», περιέγραψε ο παρουσιαστής, αφηγούμενος μία προσωπική του εμπειρία από ροκ συναυλία.

«Ήμουν στο Terra Vibe μαζί με την ανιψιά μου. Μου είπαν: τρέχα ρε κάνε κανένα πρωινιάδικο». Δεν με ήθελαν στην παρέα», πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Αλλά έχαναν. Δεν ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν, γιατί μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ η ροκ. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Merilyn Manson, αν και το παιδί δεν είναι πολύ καλό τελευταία. Δεν του κάνω cancel στα τραγούδια του αλλά εντάξει… κάτι υποπτευόμουν», είπε χαριτολογώντας στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Τρέχα ρε να κάνεις κανένα πρωινάδικο, μου έλεγαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…