Survivor All Star: Πρώτη υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου

06/03/2023

Σοκαρισμένοι από την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει από το Survivor All Star, οι Κόκκινοι «δίκασαν» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελευθερία Ελευθερίου και έβγαλαν υποψήφια τη δεύτερη.

Οι Διάσημοι του Survivor All Star δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα, με τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη, πριν από τον αγώνα ασυλίας, να ζητούν από τους υπόλοιπους να χωρίσουν τις προμήθειές τους για να τρώνε ξεχωριστά, οι δυο τους.

Όταν έφτασε η ώρα του αγώνα, οι Μπλε ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν, παρ’ όλο που οι Κόκκινοι, παρά τα προβλήματά τους, έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη.

Αλλά οι Μαχητές κέρδισαν με 10-8 και κατέκτησαν μια ακόμη ασυλία που τους έφερε θεατές σε ένα πολύ… δύσκολο Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Survivor All Star.

Η αποχώρηση, φυσικά, επιβάρυνε το… ήδη τεταμένο κλίμα στην Κόκκινη ομάδα.

Εμφανώς σοκαρισμένοι από την αποχώρηση του συμπαίκτη τους, οι Διάσημοι ψήφισαν και η κάλπη «έβγαλε» υποψήφια την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια πήρε τις περισσότερες ψήφους, τις οποίες και μοιράστηκαν με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κυρίως για λόγους συμπεριφοράς πέραν αγωνιστικότητας.

 

 

«Το περίμενα. Φυσικά και είναι αποδεκτή η ψηφοφορία. Δεν έχω να πω κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι αυτοί που πήγαν εκεί και ψήφισαν να το έκαναν μόνο για αγωνιστικούς λόγους» τόνισε χαρακτηριστικά η Ελευθερίου.

 

Από την πλευρά της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν έκρυψε ότι περίμενε να πάρει περισσότερες ψήφους ο Νίκος Μπάρτζης…

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00.

To άρθρο Survivor All Star: Πρώτη υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…