Φωτεινή Ντεμίρη: Στους καυγάδες με τον σύζυγό μου υποχωρούσε εκείνος πρώτος, τώρα υποχωρούμε και οι δυο

08/03/2023

Η ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» για την σχέση της με τον άνδρα της και για τον χώρο της υποκριτικής.

Για την σχέση της με τον σύζυγό της, δήλωσε πως, «πέρασε, περνάει και θα περνάει κρίση η σχέση μου με τον άντρα μου, τον Χάρη Γρηγορόπουλο.

Πάντα όμως περνάει. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που δεν είναι στον χώρο. Κάλο είναι που είμαστε και οι δυο ηθοποιοί.

Η δουλειά μου είναι η ίδια μου η υπάρξει. Θα ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν το καταλαβαίνει αυτό. Στους καυγάδες με τον Χάρη κάποτε υποχωρούσε εκείνος πρώτος. Τώρα υποχωρούμε και οι δυο. Ξέρουμε ότι δεν έχει νόημα».

Για την στάση ζωής που κρατάει η Φωτεινή Ντεμίρη υπογράμμισε πως, «δεν κρατάω κακίες σαν άνθρωπος. ξεχνάω πολύ εύκολα.

Όλα τα αφήνω πίσω μου, το μότο μου είναι “προχώρα μπροστά”. Με τα παιδιά μου υπήρξα υπερπροστατευτική. Τώρα προσπαθώ να μην είμαι. Αυτό αλλάζει με το ζόρι».

«Η δουλειά του ηθοποιού έχει ανασφάλεια. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό.

Κρίνεσαι ανά πάσα στιγμή για όλα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Στα δύσκολα η λογική μου δεν με έχει προδώσει ποτέ», σχολίασε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…