Τιμ Ρόμπινς και Γούντι Χάρελσον θέλουν να σταματήσουν τα πρωτόκολλα Covid στο Χόλιγουντ

08/03/2023

«Ας τελειώσουμε με αυτές τις ανοησίες» είπε ο Γούντι Χάρελσον αναφερόμενος στα πρωτόκολλα Covid που ισχύουν ακόμη στα πλατό του Χόλιγουντ και ο Τιμ Ρόμπινς συμφώνησε μαζί του.

Ο πρώτος που παραπονέθηκε ήταν ο Γούντι Χάρελσον. Ο Τιμ Ρόμπινς εξέφρασε τη στήριξή του στον συνάδελφό του και το «αίτημά» του να μην υπάρχουν πλέον μέτρα κατά της Covid σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στο Χόλιγουντ.

Κάνοντας share άρθρο του Variety για τη γνώμη του Γούντι Χάρελσον, ο Τιμ Ρόμπινς σχολίασε στο Twitter: «Ο Γούντι έχει δίκιο. Ώρα να τελειώσει αυτή η παρωδία».

Σε συνέντευξή του στους New York Times τον περασμένο μήνα, ο Γούντι Χάρελσον διατύπωσε τη θέση ότι είναι «παράλογο» τα πρωτόκολλα για την COVID να εξακολουθούν να ισχύουν στα πλατό του Χόλιγουντ.

«Δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να αναγκαστείς να υποβληθείς σε τεστ, να αναγκαστείς να φορέσεις τη μάσκα και να αναγκαστείς να εμβολιαστείς τρία χρόνια μετά. Απλώς, ας τελειώσουμε με αυτές τις ανοησίες» σημείωσε.

Woody is right. Time to end this charade. ⁦@sagaftra⁩ ⁦@ActorsEquityhttps://t.co/uZhPdEUIyB

— Tim Robbins (@TimRobbins1) March 2, 2023

«Δεν είναι δίκαιο για τα συνεργεία. Δεν χρειάζεται να φοράω τη μάσκα. Γιατί θα έπρεπε; Γιατί πρέπει να εμβολιαστούν; Πώς αυτό δεν εξαρτάται από το κάθε άτομο;… Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουμε αναγκαστικά τεστ, αναγκαστική μάσκα και αναγκαστικό εμβολιασμό. Αυτή είναι ελεύθερη χώρα.

Πραγματικά μιλάω για το συνεργείο. Γιατί μπορώ να μην φοράω μάσκα. Μπορώ να κάνω λιγότερα τεστ. Δεν είμαι στην ίδια θέση που βρίσκονται, αλλά είναι λάθος. Έχουν περάσει τρία χρόνια. Να σταματήσει» τόνισε.

Ο Ρόμπινς εξέφρασε παρόμοια απόψεις πέρυσι, επισημαίνοντας ότι συγκεκριμένα προληπτικά μέτρα για τη δημόσια υγεία θα μπορούσαν να είναι επιζήμια για τις τέχνες.

Ο ηθοποιός, καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Actors Gang Theatre του Λος Άντζελες, είπε ότι είχε προβλήματα με τις οδηγίες για τις θεατρικές αίθουσες.

To άρθρο Τιμ Ρόμπινς και Γούντι Χάρελσον θέλουν να σταματήσουν τα πρωτόκολλα Covid στο Χόλιγουντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…