Market pass τώρα και στις λαϊκές

09/03/2023

Οι άυλες κάρτες του Market pass ισχύουν πλέον κανονικά και στις λαϊκές αγορές, όπου ο παραγωγός έχει pos σύμφωνα με τον Χρήστο Λέο πρόεδρο της ΣΤ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών στην Κυψέλη.

Την Δευτέρα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του Market pass, υπήρχε ένα πρόβλημα με τις άυλες κάρτες είπε στην ΕΡΤ ο Χρήστος Λέος πρόεδρος της ΣΤ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών στην Κυψέλη.

Στο πρόβλημα δόθηκε λύση με την προσθήκη ενός κωδικού στα pos, και σήμερα εφαρμόζεται κανονικά το Market pass και στις λαϊκές αγορές, είπε.

Μεγάλο ποσοστό των πωλητών στις λαϊκές αγορές, περίπου το 70%, έχει προμηθευτεί pos.

Πάγιο αίτημά μας, είπε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου και για εκσυγχρονισμό, είναι να μπει το pos υποχρεωτικά για όλους και στις λαϊκές αγορές, που σήμερα δεν είναι, είναι προαιρετικό.

Οι τιμές εφέτος είναι χαμηλότερες από αυτές την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, διαβεβαίωσε.

Υπενθυμίζεται οτι μέχρι πρότινος το market pass δεν μπορούσε βάσει ΦΕΚ να χρησιμοποιηθεί στις λαϊκές αγορές

Καταστήματα που μπορεί να χρησιμοποιείται η χρεωστική κάρτα

Το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα, δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς αγαθών κάθε είδους σε καταστήματα ή λαϊκές αγορές που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων, ιδίως στους κάτωθι ειδικότερους κωδικούς:

Για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας από την 1η Μαρτίου έως την 15η Μαρτίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 20ή Μαρτίου 2023.

#MARKET_PASS #ΛΑΙΚΕΣ_ΑΓΟΡΕΣ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΑΥΛΗ_ΚΑΡΤΑ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…