Μυρτώ Αλικάκη: Κάθε χρόνο είμαι πιο χαρούμενη, έφυγαν και κάποια πράγματα που με ζόριζαν

10/03/2023

Η γνωστή και επιτυχημένη ηθοποιός, Μυρτώ Αλικάκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τη ζωή, λέγοντας πως είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της.

Η Μυρτώ Αλικάκη είπε πως κάποιες φορές κάποιες φορές νιώθει διαφορετική γιατί δεν το βάζει κάτω και δεν γκρινιάζει.

«Πιστεύω πως η ζωή είναι δύσκολη και άδικη, και είναι πολύ εύκολο να καταρρεύσεις. Ήμουν 30 ετών όταν έκανα τα παιδιά μου και είχα περάσει μία δεκαετία που είχα χτίσει κάτι στη δουλειά. Ανά περιόδους ζορίστηκα πολύ και με την κούραση και με το οικονομικό.

Αυτό που με βοήθησε είναι πως είμαι άνθρωπος που βάζω προτεραιότητες και έχω πολύ υπομονή», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μυρτώ Αλικάκη.

Η γνωστή ηθοποιός είπε πως χαίρεται την κάθε στιγμή και πως θεωρεί πως κάθε μέρα πρέπει να αξίζει τον κόπο.

«Νιώθω δυνατή γιατί τα έχω καταφέρει σε διάφορες περιστάσεις στη ζωή μου. Κάθε χρόνο είμαι πιο χαρούμενη και γιατί πλέον έχουν μεγαλώσει τα παιδιά και γιατί έφυγαν και κάποια άλλα πράγματα που με ζόριζαν. Θέλω κάθε μέρα να αξίζει τον κόπο, χαίρομαι την κάθε ώρα που είμαι ξύπνια».

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», η Μυρτώ Αλικάκη είπε πως της αρέσει πολύ ο ρόλος της. «Θεωρώ πως το να αφιερώσει κανείς τη ζωή του στο Θεό είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση.

Εγώ πιστεύω πως τέτοιες πράξεις, όπως και η αυτοκτονία, είναι μία πράξη μεγάλου θάρρους αλλά και αδυναμίας. Καμία απόφαση δεν την παντρεύεσαι για πάντα. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα θέλεις σε πέντε χρόνια», συμπλήρωσε.

To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη: Κάθε χρόνο είμαι πιο χαρούμενη, έφυγαν και κάποια πράγματα που με ζόριζαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…