Βασίλης Μίχας: Έκανα τρία χειρουργεία και πια το πήρα απόφαση ότι δεν πάει

10/03/2023

“Δεν καταλάβαινα τις πιέσεις της ζωής ως τότε” ομολογεί ο Βασίλης Μίχας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Μίχας όταν βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και αναφέρθηκε στο βίαιο τέλος που έλαβε το παιδικό του όνειρο για το ποδόσφαιρο.

«Μέχρι τα 20 έμενα στην Κυψέλη, έπαιζα ποδόσφαιρο και αυτό ήταν το όνειρο μου λόγω μπαμπά και θείου. Ήταν επαγγελματίες, ο θείος μου έπαιζε στην Εθνική Αλβανίας και ο πατέρας μου είχε παίξει εδώ στην Γ’ Εθνική.

Και γω ήμουν καλός, είχα παίξει και στη μεικτή Αθηνών αλλά ξεκίνησε ο πρώτος μου τραυματισμός όταν ήμουν 16 χρονών.

Είχα το πείσμα και ήθελα αλλά τα χειρουργεία παίρνουν περίπου έξι μήνες αποθεραπείας και γω έκανα τρία μέχρι να φτάσω 20. Τότε το πήρα απόφαση ότι δεν πάει, το έχω αποδεχθεί και έχω πάει παρακάτω» εξομολογήθηκε, αρχικά, το μοντέλο και ηθοποιός.

«Δεν καταλάβαινα τις πιέσεις της ζωής. Εκείνη τη στιγμή δηλαδή μου έδειχνε κάτι ότι θα πρέπει να κινηθώ προς αλλού, «μην πιέζεις, μην πας με δύναμη, μαλάκωσε». Εγώ δεν καταλάβαινα όμως γιατί έβραζε το αίμα μου και ήθελα να παίξω και τελικά έγινε με βίαιο τρόπο η αλλαγή καριέρας και πορείας».

«Όταν έφτασα 20 χρονών, μετά τα τρία χειρουργεία, δεν είχα κανένα plan b. Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής και ακόμα και από μικρός αυτό έλεγα στην μάνα μου.

Όταν κατάλαβα πως δεν μπορούσα να το συνεχίσω, με πήρε από κάτω και εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη γιατί είχα φτιάξει όλη τη ζωή και τα όνειρα μου γύρω από αυτό» συμπλήρωσε ο Βασίλης Μίχας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

To άρθρο Βασίλης Μίχας: Έκανα τρία χειρουργεία και πια το πήρα απόφαση ότι δεν πάει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…