Άρης Σοϊλέδης: Η παραγωγή του Survivor είναι σαν να υπονόησε στον κόσμο πως δεν μπήκα για κάποιον συγκεκριμένο λόγο

11/03/2023

“Στο Survivor ήμουν πολύ καλός και μάλλον αυτό ενόχλησε κάποιους, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει” δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Πάνο Τσουκαρά κι αναφέρθηκε στο Survivor και τον λόγο που δεν έγινε ακόμα ο γάμος του με την Μαρία Αντωνά. 

«Η παραγωγή του Survivor δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να μου εξηγήσουν τον λόγο που δεν με κάλεσαν ξανά, ενώ έχουν επιλεχθεί αυτά τα πρόσωπα. Είναι σαν να υπονόησαν στον κόσμο πως δεν μπήκα για κάποιον συγκεκριμένο λόγο.

Στενοχωρήθηκα, δεν θα σου πω ψέματα. Ήταν κάτι που μου ταίριαζε πολύ. Στο Survivor ήμουν πολύ καλός και μάλλον αυτό ενόχλησε κάποιους, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει», λέει ο Άρης Σοϊλέδης.

Ενώ ο γάμος σου με την Μαρία Αντωνά είχε προγραμματιστεί για το περασμένο καλοκαίρι, τελικά δεν έγινε. Ποιος ήταν ο λόγος;

«Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε.

Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη».

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…