Παναθηναϊκός και Άντριου Άντριους συμφώνησαν να πάρουν «διαζύγιο»! Ανοίγει θέση ξένου για τη Basket League

11/03/2023

Απαλλάχθηκε από τον Άντριου Άντριους! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε σε συμβιβασμό με τον 30χρονο γκαρντ, για τη λύση της συνεργασίας τους. Ανοίγει θέση ξένου για τη Basket League.

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, για την οριστική λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Άντριου Άντριους.

O Aμερικανός 30χρονος γκαρντ βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων των «πρασίνων», ωστόσο δεν δεχόταν να υπογράψει την αποδέσμευσή του από τον ΕΣΑΚΕ, κάτι που σημαίνει πως δέσμευε μία θέση ξένου στην Basket League χωρίς ουσιαστικά να υπολογίζεται.

Η λύση βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό, για την πρόωρη ολοκλήρωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, με τον Άντριους να αποχωρεί τελικά από το “τριφύλλι”.

Απ’ ότι φαίνεται, η “χρυσή τομή” βρέθηκε με την παρέμβαση της Euroleague και της ELPA (Ένωση Παικτών) και ο Αμερικανός θα αποδεσμευθεί, λαμβάνοντας το πλήρες ποσό του συμβολαίου του συν το buy-out του καλοκαιριού.

Με τη λύση του συμβολαίου του Άντριους, ανοίγει μία θέση ξένου στον Παναθηναϊκό για την Basket League. Οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα για μία μόλις αλλαγή ακόμη, επομένως αναμένεται στη θέση του Άντριους να δηλωθεί ένας εκ των Ματ Τόμας και Μάριους Γκριγκόνις.

To άρθρο Παναθηναϊκός και Άντριου Άντριους συμφώνησαν να πάρουν «διαζύγιο»! Ανοίγει θέση ξένου για τη Basket League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…