Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό ο Στηβ Κακέτσης!

15/03/2023

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Στηβ Κακέτσης τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» ο πασίγνωστος επιχειρηματίας, που έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Υγεία».

Στο πλευρό του βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι τον φροντίζουν και ελπίζουν από καρδιάς να καταφέρει να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια.

Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας, που οι καλλιτέχνες έπιναν νερό στο όνομά του, πέρασε μεγάλες «φουρτούνες» την τελευταία εφταετία, καθώς τον έπνιξαν τα χρέη, με αποτέλεσμα να «ξηλώσουν» τα μαγαζιά που διατηρούσε επί σειρά ετών στη μαρίνα Αλίμου.

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο; Εχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο!» είχε δηλώσει στην «Espresso» τον Σεπτέμβριο του 2017, όντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου έκαναν κοιλιά, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάστακτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ τον χρόνο» είχε παραδεχτεί στην ίδια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα μας πριν από έξι χρόνια.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Αποκαλυπτικό πλάνο στη Φάρμα – Βγήκε με μικροσκοπικό στρινγκ μαγιό! (vid)

Φάρμα: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κάποιες παίκτριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους, μέσα από αποκαλυπτικά πλάνα! Το γνωστό και πολύ πετυχημένο ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα, επέστρεψε στις οθόνες μας και ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε…

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου»

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου». Στην τελευταία παράσταση για τα 20 χρόνια Δελφινάριο η σύζυγος του Μ. Σεφερλή ξέσπασε και τον στήριξε δημόσια…