Σοφία Βόσσου: Κάθε στιγμή που τραγουδάω κάνω έρωτα εγκεφαλικά με τον κόσμο

16/03/2023

«Είμαι πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου», λέει η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γαμπρό της, τον Βασίλη Δημάκη.

«Για το εθνικό πένθος επικεντρωνόμαστε μόνο στους καλλιτέχνες. Γιατί δεν επικεντρωνόμαστε και στο σούπερ μάρκετ; Η μουσική δεν είναι μόνο διασκέδαση, είναι και δουλειά. Όλοι έχουν γίνει δικαστές και βρίζουν χυδαία στα social media.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σαρανταποδαρούσα και έχει αγάπη για τη ζωή. Όσο ήταν στο νοσοκομείο μιλούσα καθημερινά με την Ελένη και τον Στέργιο.

Κάθε στιγμή που τραγουδάω κάνω έρωτα εγκεφαλικά με τον κόσμο. Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου είπε στη συνέχεια: «Είμαι ροκ μαμά και αφήνω την Ερασμία να κάνει ότι θέλει. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του κόσμου για τον αρραβώνα της. Δεν διανοούμαι ότι λεγόμαστε Χριστιανοί και δείχνουμε με το δάχτυλο έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή.

 

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή εκτίουν την ποινή τους και θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου».

To άρθρο Σοφία Βόσσου: Κάθε στιγμή που τραγουδάω κάνω έρωτα εγκεφαλικά με τον κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…