Μίμης Παπαϊωάννου: Με τη σημαία της ΑΕΚ στο φέρετρο – Σε λαϊκό προσκύνημα στο πλάι της «OPAP Arena»

17/03/2023

Δίπλα από το «σπίτι» της ΑΕΚ γράφεται ο… επίλογος για τον Μίμη Παπαϊωάννου. Ο θρύλος της Ένωσης και του ελληνικού ποδοσφαίρου πέθανε σε ηλικία 81 ετών και το πρωί της Παρασκευής (16.03) όσοι τον αγάπησαν, τον αποχαιρετούν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την “Opap Arenas” στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ, απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Η σορός του θρύλου της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Θαυμαστές του θρύλου της ΑΕΚ βρέθηκαν από νωρίς, το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό, στη Νέα Φιλαδέλφεια και “υποδέχθηκαν” το φέρετρο με τη σορό του Μίμη Παπαϊωάννου, φωνάζοντας “αθάνατος”!

Στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το φέρετρο του θρυλικού Μίμη της ΑΕΚ, είναι καλυμμένο με τη σημαία της ομάδας. Από τους πρώτους που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ανδρέας Σταματιάδης.

 

 

 

To άρθρο Μίμης Παπαϊωάννου: Με τη σημαία της ΑΕΚ στο φέρετρο – Σε λαϊκό προσκύνημα στο πλάι της «OPAP Arena» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…