Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλείδωσε τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

19/03/2023

Άμεση επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Κυριακής, στην ευρύτερη περιοχή του Μελισσοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας πατέρας είχε κλειδωθεί μαζί με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και είχε ανοιχτή φιάλη υγραερίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GRTimes, γύρω στις 20:30 μ.μ. μία γυναίκα πραγματοποίησε κλήση στο «100» και ανέφερε ότι ο πρώην άντρας την βρισκόταν κλειδωμένος στο αυτοκίνητό του, με τα δύο του ανήλικα παιδιά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικές Δυνάμεις, όπου αρχικά έσπασαν τα τζάμια του ΙΧ και στη συνέχεια απεγκλώβισαν τα δύο ανήλικα και τον πατέρα τους.

Να σημειωθεί, πως στο όχημα βρέθηκε μία ανοιχτή φιάλη υγραερίου.

Έπειτα, τα δύο παιδιά διεκομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο πατέρας στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424, ώστε να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΦΙΑΛΗ_ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΠΑΙΔΙΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…