Βασίλης Καρράς: Αδυνατισμένος και αγνώριστος έναν χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

20/03/2023

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.

Τον Μάρτιο του 2022, μετά από μία έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατλά τη διάρκεια εμφάνισής του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο Κρήτης, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και από εκείνη τη μέρα ξεκίνησε και μια κρίσιμη περίοδος για την υγεία του.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι ελάχιστες.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μία φωτογραφία από πρόσφατη έξοδο του λαϊκού τραγουδιστή με την παρέα του.

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του !! #karras #life #thessaloniki pic.twitter.com/aU55tyRV8I

— Haris Lebidakis (@HarisLebidakis) March 20, 2023

To άρθρο Βασίλης Καρράς: Αδυνατισμένος και αγνώριστος έναν χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…