Μαύροι κύκλοι VS Σακούλες στα μάτια: Φυσικά και διαφέρουν και ήρθε ο καιρός να το μάθεις

22/03/2023

Τα μάτια βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, το ίδιο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Χάρη στη βιομηχανία ομορφιάς, δεν είναι δύσκολο να εστιάσουμε σε πράγματα που δεν μας αρέσουν στα μάτια μας. Δύο από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των γυκαικών σε σχέση με την εμφάνιση των ματιών μας είναι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια.

Τα «ελαττώματα» που εμφανίζει σε αυτό το σημείο η επιδερμίδα, μπορεί να επηρεάσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ ή να μας δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος ότι φαινόμαστε κουρασμένες ή μεγαλύτερες της ηλικίας μας.

Για αυτόν τον λόγο, τα μάτια μας είναι το σημείο στο οποίο έχουν επικεντρωθεί οι μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών παγκοσμίως, δημιουργώντας συνθέσεις ειδικά σχεδιασμένες για τη φροντίδα των ματιών.

Λάμψη, σύσφιξη, ανύψωση και λείανση είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που ισχυρίζονται ότι παρέχουν οι κρέμες ματιών και οι οροί.

Όμως, παρά τη δημοτικότητα των προϊόντων περιποίησης δέρματος με επίκεντρο τα μάτια, ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει στο δέρμα γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Όσο ανεπιθύμητοι κι αν είναι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια , είναι φυσικά χαρακτηριστικά που έχουμε όλες σε κάποιο βαθμό ή μορφή.

Είναι δύο ξεχωριστά χαρακτηριστικά με διαφορετικές αιτίες. Η εκμάθηση αυτών των διαφορών, θα μπορούσε να βελτιώσει ριζικά τη ρουτίνα φροντίδας των ματιών σου.

Μαύροι κύκλοι vs σακούλες κάτω από τα μάτια

#ΜΑΥΡΟΙ_ΚΥΚΛΟΙ #ΣΑΚΟΥΛΕΣ #ΜΑΤΙΑ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…