Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο απόστρατος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

23/03/2023

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος απόστρατος που κλειδώθηκε μαζί με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, και επιχείρησε να αυτοκτονήσει με φιάλη υγραερίου.

Ο 62χρονος, μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και παίρνει το δρόμο για τις φυλακές.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές, όπως αναφέρει το GrTimes.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης κι έγινε αντιληπτό από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των διδύμων (ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι) η οποία κάλεσε την Άμεση Δράση.

Περιπολικό του της ΕΛΑΣ έφτασε άμεσα στο σημείο και τα μέλη του πληρώματος έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, απεγκλωβίζοντας τα παιδιά με τον πατέρα τους. Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς από την έντονη δυσοσμία στην καμπίνα του οχήματος τα ανήλικα δίδυμα είχαν περιέλθει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Τα παιδάκια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Δυσφορία αισθάνθηκε και αστυνομικός του παραπάνω πληρώματος που χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Απόστρατος

Ο 62χρονος – κατά πληροφορίες πρόκειται για πρώην αξιωματικό της Αεροπορίας – μεταφέρθηκε κι αυτός σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι στο πορτ – μπαγκάζ υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου που, σε αντίθεση όμως με την πρώτη, ήταν ασφαλισμένη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

#ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΥΓΡΑΕΡΙΟ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΑΙΔΙΑ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ #ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…