Τσαπανίδου: «Ο Μητσοτάκης δεν πείθει πια – Μιλά για βαθύ κράτος την ημέρα των αποκαλύψεων για υπουργό του που καταδικάστηκε»

24/03/2023

«Βολές» στον Κυριάκο Μητσοτάκη ρίχνει η Πόπη Τσαπανίδου – «Δεν πείθει πια» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για το βαθύ κράτος. Αυτό δηλαδή που η παράταξή του χτίζει επί 40 χρόνια. Μπορεί κάποιος να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό; 4 χρόνια τώρα, δεν έκανε καμία προσπάθεια. Αντίθετα, διογκώνει τα προβλήματα», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Συνεχίζοντας τη δήλωσή της αναφέρει: «Και τα λέει την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος του ο υπουργός καταδικάστηκε, γιατί έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει τα χρέη του. Τον ακούσαμε επίσης να λέει ότι θα συζητήσει με τους Ιταλούς επένδυση στα τρένα, όταν ο ίδιος του ο υπουργός, τους χάρισε επενδύσεις 600 εκατομμυρίων για τις οποίες είχαν συμφωνήσει.

»Όσο για τα περί fake news για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο πρωθυπουργός ας ακούσει τον εαυτό του το 2018 σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Δεν πείθει πια. Η Ελλάδα θα αλλάξει. Αλλά με το σχέδιο της προοδευτικής μας κυβέρνησης».

 

 

 

 

#ΠΟΠΗ_ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΝΕΡΟ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…