Γιώργος Παπαγιάννης: Τρία ρεκόρ καριέρας στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν

29/03/2023

Με τον Γιώργο Παπαγιάννη να κάνει ιστορικό ματς στο παρκέ του ΟΑΚΑ, για τη Euroleague, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 86-76.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν Μονάχου (86-76), για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με ρεκόρ σε πόντους (23), σύστημα αξιολόγησης (40) και σημείωσε double-double, προσθέτοντας 11 ριμπάουντ στη στατιστική του. Το τελεταίο του ρεκόρ σε πόντους στη διοργάνωση, ήταν οι 19 που σημείωσε πριν απο λίγες ημέρες, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Παπαγιάννης είχε μια… άχαστη εμφάνιση (7/7δίπ., 3/3τρ., 1/1β.) ενώ έκανε και 3 τάπες στα 28:11 που αγωνίστηκε κόντρα στους Βαυαρούς.

Νέα κορυφαία επίδοση για τον Παπαγιάννη στη Euroleague αποτελούν τα τρία εύστοχα τρίποντα (είχε δυο στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα), αλλά και οι βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης (είχε 31 στις 8 Απριλίου 2022 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε).

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, εξάλλου, ο Παπαγιάννης είπε μεταξύ άλλων: «Προσπαθώ να παίζω σκληρά τον τελευταίο μήνα, πνευματικό το θέμα μας».

 

A career night for @G_P_06 in his 150 EuroLeague game

24 PTS & 11 REB

4⃣0⃣ PIR pic.twitter.com/zLmXZPhRCF

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) March 28, 2023

To άρθρο Γιώργος Παπαγιάννης: Τρία ρεκόρ καριέρας στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…