Ολυμπιακός – Βιλερμπάν 81-55: Τη διέλυσε με σβηστές μηχανές και βλέπει Παναθηναϊκό

29/03/2023

Τι κι αν ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε χωρίς τους Φαλ και Κάνααν, τι κι αν ο Βεζένκοφ βρέθηκε σε μέτριο βράδυ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διέλυσε τη Βιλερμπάν με 81-55 στο ΣΕΦ, για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά άστοχος στην επίθεση, ωστόσο μέσα από την εξαιρετική άμυνα του, έφτασε με άνεση στη νίκη, πανηγυρίζοντας την 22η επιτυχία του στη φετινή Euroleague, η οποία τον διατηρεί στην κορυφή της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Παρασκευής (31/3) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Από την πλευρά της, η Βιλερμπάν επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό της χειρότερης ομάδας της φετινής διοργάνωσης, αδυνατώντας να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στον πιο γήινο Ολυμπιακό των τελευταίων εβδομάδων.

Κορυφαίοι του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε 6/25 τρίποντα, ήταν ο Γουόκαπ με 11 πόντους και 7 ασίστ, αλλά και ο ΜακΚίσικ με 11 πόντους. 10 πόντους πρόσθεσε ο Παπανικολάου, ενώ ο Βεζένκοφ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του, μετρώντας 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Η αλήθεια είναι ότι ο κορυφαίος παίκτης των Πειραιωτών δεν χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι είχαν για καλύτερο παίκτη τον Τάιους με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Η Βιλερμπάν προσπαθούσε να φανεί ανταγωνιστική στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν πάτησε ποτέ το γκάζι. Οι Γάλλοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των Πειραιωτών και έμειναν κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (37-29).

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός βελτίωσε την εικόνα του, ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και μετέτρεψε το τέταρτο δεκάλεπτο σε… αγγαρεία. 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 37-29, 56-39, 81-55.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 23/35 δίποντα, 6/25 τρίποντα, 13/16 βολές, 30 ριμπάουντ (32 αμυντικά – 8 επιθετικά), 20 ασίστ, 10 κλεψίματα, 11 λάθη, 1 μπλοκ.

Τα ομαδικά στατιστικά της Βιλερμπάν: 13/31 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 8/14 βολές, 26 ριμπάουντ ( 21 αμυντικά – 5 επιθετικά), 8 ασίστ, 6 κλεψίματα, 15 λάθη, 1 μπλοκ.

To άρθρο Ολυμπιακός – Βιλερμπάν 81-55: Τη διέλυσε με σβηστές μηχανές και βλέπει Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…