Πριγιάνκα Τσόπρα: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το καλύτερο δώρο»

30/03/2023

Την αγάπη της για τα παιδιά αποκάλυψε η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα-Τζόνας, μιλώντας μίλησε στο podcast «Armchair Expert With Dax Shepard».

Η Πριγιάνκα Τσόπρα-Τζόνας (Priyanka Chopra-Jonas) μίλησε, επίσης, για το «πόσο ελεύθερη» ένιωσε όταν κατέψυξε τα ωάριά της στην ηλικία των 35 χρόνων. Μέχρι τότε, όπως αποκάλυψε είχε δώσει έμφαση στην καριέρα της.

«Ήθελα να φτάσω την καριέρα μου σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Επίσης, δεν είχα γνωρίσει τον άνθρωπο που θα ήθελα να κάνω παιδιά», μοιράστηκε η ηθοποιός.

«Αυτό προκαλεί άγχος. (Ήμουν) 35 ετών και η μητέρα μου η οποία είναι γυναικολόγος μου είπε: “Κάν’ το”. Λέω σε όλους να (καταψύξουν τα ωάριά τους). Η μαμά μου, μου είχε πει (να το κάνεις όσες φορές χρειαστεί)».

Ο γάμος της με τον τραγουδιστή Νικ Τζόνας έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, όταν παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018.

Τον περασμένο χρόνο έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους μέσω παρένθετης μητέρας.

«Λέω στις μικρότερες σε ηλικία φίλες μου ότι το βιολογικό ρολόι είναι πραγματικό. Γίνεται πολύ πιο δύσκολο να μείνεις έγκυος μετά τα 35», συνέχισε η σταρ.

«Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Τα ωάρια σου θα έχουν την ίδια ηλικία με εκείνη όταν έκανες την διαδικασία».

Και καταλήγει «πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, τ’ αγαπώ».

To άρθρο Πριγιάνκα Τσόπρα: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το καλύτερο δώρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…