Παναθηναϊκός – Βόλος LIVE για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1

02/04/2023

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και με νίκη θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα περιμένει «δώρο» από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός στάθηκε… όρθιος στην «OPAP Arena» και εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια του, για τον φετινό τίτλο στη Super League.

Φιλοξενεί τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τους γηπεδούχους να μετρούν επτά ματς αήττητοι (5-2-0 με 10-1 τέρματα) και να έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους.

Οι Θεσσαλοί, από την πλευρά τους, παραμένουν στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης και του τελευταίου ευρωπαϊκού εισιτηρίου, όμως η μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (1-1-3 με 2-7 γκολ), δεν είναι καλός οιωνός για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που είναι – κι αυτός – τιμωρημένος.

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 62 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από την ΑΕΚ και στο +3 από τον Ολυμπιακό. Ο Βόλος είναι στα «χαρτιά» η πιο αδύναμη ομάδα της εξάδας και βρίσκεται στην τελευταία θέση των πλει οφ.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη του Παναθηναϊκός – Βόλος

Διαιτητής: Μανούχος

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Καραγκιζόπουλος
4ος: Βεργέτης
VAR: Ζαμπαλάς, Κόλλιας

Η προαναγγελία της Super League

«Τέσσερις διαδοχικές νίκες για τον Παναθηναϊκό στα τελευταία τους παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος ανεξάρτητα έδρας και χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα στα τρία τελευταία.

Ο Βόλος σκόραρε για τελευταία φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι του Α’ Γύρου του φετινού πρωταθλήματος, στην ήττα με 5-1, ενώ η τελευταία νίκη του ήταν στο προηγούμενο εντός έδρας του με 3-1 για την σεζόν 2021-22.

Στην έδρα του με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερις αναμετρήσεις, με την ομάδα της Μαγνησίας να έχει σκοράρει στις τρεις πρώτες επισκέψεις της εκεί και να μην το επιτυγχάνει μόνο στην φετινή της επίσκεψη στο πρωτάθλημα, στις 18 Φεβρουαρίου 2023, όταν και ηττήθηκε με 2-0 (59’ Κουρμπέλης, 69’ Σπόραρ).

Ο Σπόραρ έχει σκοράρει και στα τέσσερα φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ ο Άνταμ Τσερίν είχε σκοράρει στα τρία πρώτα και δεν σημείωσε γκολ στο τελευταίο.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 12-3»

To άρθρο Παναθηναϊκός – Βόλος LIVE για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…