Από Τζόκερ, Ναπολέον ο Χοακίν Φίνιξ – Έρχεται στο Apple TV+

04/04/2023

Την πρώτη φωτογραφία από τη νέα ταινία στην οποία είναι παραγωγός έδωσε στη δημοσιότητα η Apple. Πρόκειται για την ταινία «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ με τον Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Γάλλου αυτοκράτορα και στρατηγού.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ και ο Χοακίν Φοίνιξ συνεργάζονται για δεύτερη φορά. Πριν τον «Napoleon» είχαν συνεργαστεί στον «Μονομάχο».

Το σενάριο της ταινίας για τον Γάλλο αυτοκράτορα είναι του Ντέιβιντ Σκάρπα (David Scarpa) και αφηγείται την ασταθή σχέση του Ναπολέοντα με τη σύζυγό του, Ιωσηφίνα, την οποία υποδύεται η Βανέσα Κέρμπι (Vanessa Kirby).

Πρωταγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Τζόντι Κόμερ (Jodie Comer), Ταχάρ Ραχίμ (Tahar Rahim), Μπεν Μάιλς (Ben Miles) και Λουντιβίν Σανιέ (Ludivine Sagnier).

Η παραγωγή είναι των Apple Studios και της Scott Free Productions μαζί με τους Kevin Walsh, Mark Huffam και Joaquin Phoenix.

Το ιστορικό έπος θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 22 Νοεμβρίου 2023.

Αργότερα, θα «ανέβει» στο Apple TV+ αλλά σε άγνωστη ημερομηνία μέχρι στιγμής.

To άρθρο Από Τζόκερ, Ναπολέον ο Χοακίν Φίνιξ – Έρχεται στο Apple TV+ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…