Το νέο C3 Saint James σε περιοερισμένη έκδοση (video)

12/02/2022

Η Citroën και η Saint James παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους που δεν είναι άλλο από την ειδική έκδοση του C3 Saint James. Οι δύο εταιρείες μοιράζονται το ίδιο όραμα της Γαλλικής τεχνογνωσίας που εκπορεύεται από μια ισχυρή κληρονομιά και βασίζεται στην ανθρώπινη δέσμευση, αναδεικνύοντας σύγχρονα και τεχνολογικά, προϊόντα υψηλής ποιότητας, που συνδυάζουν την κομψότητα και τη χαλάρωση.

Το Citroën C3 Saint James προσφέρεται με τους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, τελευταίας γενιάς και υψηλών επιδόσεων, που πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d: PureTech 110 S&S BVM6 (με χειροκίνητο κιβώτιο) και PureTech 110 S&S EAT6 (με αυτόματο κιβώτιο).

Η ειδική έκδοση Citroën C3 Saint James, διαθέτει όλα τα στοιχεία της ξεχωριστής προσωπικότητας του Citroën C3: νέα μπροστινή μάσκα που ενσωματώνει προβολείς τεχνολογίας LED και πλευρικά Airbumps®.
Το Citroën C3 Saint James διαθέτει οροφή biton σε μαύρο ή λευκό χρώμα σε συνδυασμό με το εξωτερικό πακέτο διαμόρφωσης Color Pack White. Η αποκλειστική αυτή έκδοση διατίθεται σε έξι χρώματα αμαξώματος: Sable, Rouge Elixir, Gris Platinium, Gris Acier, Blanc Banquise και Noir Perla Nera.
Την έντονη προσωπικότητα της συγκεκριμένης έκδοσης υπογραμμίζουν οι ζάντες αλουμινίου Hellix 16” Diamantee.

 

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…