Οι Aerosmith ανακοίνωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους

03/05/2023
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: (L-R) Brad Whitford, Joe Perry, Joey Kramer, Tom Hamilton and Steven Tyler of Aerosmith attend Steven Tyler's Second Annual GRAMMY Awards Viewing Party to benefit Janie's Fund presented by Live Nation at Raleigh Studios on February 10, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Tommaso Boddi/Getty Images for Janie's Fund)

Μετά από τη συμπλήρωση 50 και πλέον χρόνων στη μουσική σκηνή οι Aerosmith ανακοίνωσαν ότι θα αποχαιρετήσουν το κοινό τους με μία περιοδεία που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία θα έχει τίτλο «Peace Out» και θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου από τη Φιλαδέλφεια.

Η σειρά των 40 ημερομηνιών, η οποία περιλαμβάνει μια στάση στη γενέτειρα του συγκροτήματος, τη Βοστώνη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιανουαρίου στο Μόντρεαλ.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα», είπε ο κιθαρίστας Τζο Πέρι στο Associated Press.

«Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια παρουσίας», πρόσθεσε ο Πέρι.

«Ποτέ δεν ξέρεις πόσο ακόμη θα είναι όλοι υγιείς για να το κάνουμε αυτό… Έχει περάσει καιρός από τότε που κάναμε μια πραγματική περιοδεία. Κάναμε τις εμφανίσεις στο Βέγκας, που ήταν κάτι το υπέροχο. Ήταν διασκεδαστικό, αλλά (είμαστε) κάπως ανυπόμονοι να επιστρέψουμε στο δρόμο».

Ο ντράμερ του συγκροτήματος Τζόι Κρέιμερ, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα δεν θα συμμετάσχει στην περιοδεία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ενώ ο Τζόι Κρέιμερ παραμένει ένα αγαπημένο ιδρυτικό μέλος των Aerosmith, δυστυχώς πήρε την απόφαση να μην ακολουθήσει τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της περιοδείας για να εστιάσει την πλήρη προσοχή του στην οικογένεια και την υγεία του», ανέφερε η δήλωση. «Η αδιαμφισβήτητη και θρυλική παρουσία του Τζόι πίσω από το drum kit θα μας λείψει πολύ».

#AEROSMITH #ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…