Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι στα Χανιά – Σε σοκ οι γονείς, τι ισχυρίστηκε ο πατέρας

18/05/2023

Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι στα Χανιά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία κορυφώνεται για το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το κοριτσάκι παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης στην Κίσσαμο Χανίων. Ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, όπως ισχυρίστηκε, δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Και οι δύο γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας ο οποίος βρίσκεται σε σοκ, δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση, φέρεται ωστόσο να έχει πει προφορικά στους αστυνομικούς ότι δεν είδε ότι το κοριτσάκι που βρισκόταν στην αυλή.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Χανίων και όταν οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, έγινε η διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ.

Για τον 48χρονο πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ενώ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό.

#ΧΑΝΙΑ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ #ΓΟΝΕΙΣ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…