Εκλογές 2023: Πιο νωρίς από ποτέ τα αποτελέσματα, τι ώρα θα έχουμε «καθαρή» εικόνα

19/05/2023

Στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε εικόνα του 80% των αποτελεσμάτων των εκλογών 2023, σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη.

 

Πιο νωρίς από ποτέ θα έχουμε νικητή στις κάλπες της 21ης Μαΐου, καθώς η πρώτη εικόνα για τους σταυρούς των υποψηφίων θα είναι γνωστή πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ πολύ νωρίτερα θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του εκλογικού αποτελέσματος.

Μιλώντας την Παρασκευή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο Κυριάκος Πιερρακάκης σχολίασε την δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου περί αίτησης στη διακομματική επιτροπή προκειμένου να ελεγχθεί το λογισμικό που επεξεργάζεται το αποτέλεσμα των εκλογών:

Aνέφερε ότι θα υπάρχουν «τάμπλετ σε όλα τα εκλογικά τμήματα», ενώ «ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα κρατάει κι αυτός τάμπλετ, ενώ όποιος θέλει θα μπορεί να είναι παρών και να παρακολουθεί τη διαδικασία».

«Το κάθε εκλογικό κέντρο θα βγάζει τις ψήφους, αλλά το άθροισμα που παλιά καταγραφόταν με το χέρι, τώρα θα γίνεται με αυτόματη ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών στην υπηρεσιακή υπουργό για να βγει το αποτέλεσμα πολύ νωρίτερα» τόνισε ακόμα ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ #ΕΚΤΙΜΗΣΗ #ΨΗΦΟΙ #ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…