Εκλογές 2023: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

20/05/2023

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τι κάλπες των εκλογών 2023, με τους πολιτικούς αρχηγούς να παραθέτουν σήμερα τα καθιερωμένα γεύματα σε δημοσιογράφους και κομματικά στελέχη.

Όλα έτοιμα για τις κάλπες της 21ης Μαΐου, με την πλειονότητα των ψηφοφόρων να γνωρίζουν πλέον πού θα κληθούν να ρίξουν την ψήφο τους. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελούν και οι πολτικοί αρχηγοί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ψηφίσει στις 12:00 στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας), σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09:30 στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4, Κυψέλη, Αθήνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10:00 στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο 195 ΕΤ, στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, (Κανάρη 40).

Ο γραμματέας και επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1072 ΕΤ, στο 2o δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου (Αχιλλέως 34).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στο 375 ΕΤ, που βρίσκεται στο 1ο δημοτικό σχολείο Παναοράματος της Θεσσαλονίκης.

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ_ΑΡΧΗΓΟΙ #ΕΚΛΟΓΙΚΟ_ΤΜΗΜΑ #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…