Κηδεία Στηβ Κακέτση: Με καλυμμένο πρόσωπο η Κατιάνα Μπαλανίκα, έστειλε στεφάνι η Άντζελα Δημητρίου

22/05/2023

Άγνωστοι που γνώρισαν και συνεργάστηκαν με τον Στηβ Κακέτση, βρέθηκαν σήμερα (22.05.2023) στο νεκροταφείο Παπάγου για να συμπαρασταθούν στον γιο του, Μάκη αλλά και την πρώην σύζυγό του, Κατιάνα Μπαλανίκα.

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, 18 Μαΐου, σε ηλικία 73 ετών. Η οικονομική κατάρρευση τον είχε επηρεάσει. Στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχαν μεν χωρίσει το 2000 αλλά τους ένωνε μεγάλη αγάπη και, φυσικά, ο γιος τους.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις φτάνοντας στο νεκροταφείο Παπάγου.

Είχε καλυμμένο το κεφάλι της με μαντήλι, φορούσε μάσκα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, ίσως για να μην είναι εμφανής η συγκίνησή της για το θάνατο του ανθρώπου της ζωής της.

Στο τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση έδωσαν, επίσης, το παρών οι Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Μαργαρίτης, Ελένη Ράντου, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, Γιώργος Γερολυμάτος, Μαρινέλλα, Γιώτα Γιάννα, Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας, Μαριλού Κατσαφάδου με τον Θοδωρή Κατσαφάδος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Αχιλλέας Μπέος.

   

   

Η Άντζελα Δημητρίου έστειλε στεφάνι στη μνήμη του Στηβ Κακέτση.

To άρθρο Κηδεία Στηβ Κακέτση: Με καλυμμένο πρόσωπο η Κατιάνα Μπαλανίκα, έστειλε στεφάνι η Άντζελα Δημητρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…