Ολυμπιακός – Βεζένκοφ: «Θα γυρίζει ο τελικός στο κεφάλι μας για μέρες»

22/05/2023

Η αποστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός επέστρεψε στην Ελλάδα από το Κάουνας και το Final 4 της Euroleague, με τον Σάσα Βεζένκοφ να αναλαμβάνει ξανά την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου.

Ο Βεζένκοφ δεν θέλησε να δεχθεί την τύχη ως παράγοντα της ήττας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ζήτησε από τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα ενόψει των αγώνων της Basket League.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

«Καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, για όσα καταφέραμε φέτος, για τη χημεία μας, για το έργο μας, για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε και για τις όμορφες στιγμές. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι για το μεγαλύτερο διάστημα.

Εμείς φταίμε. Κάναμε λάθη. Δεν διαχειριστήκαμε καλά τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ήμασταν τόσο κοντά, αλλά το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ευτυχώς σε 2-3 ημέρες έχουμε ξανά αγώνα, οπότε πάμε για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να τελειώσει η σεζόν όπως πρέπει.

Για κάποιες ημέρες ακόμα θα γυρίζει στο κεφάλι μας και σε εμάς και στον κόσμο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον κόσμο. Ήρθε στο Κάουνας εν μέσω εκλογών, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον περιμένουμε και στους τελικούς μαζί μας, για να κατακτήσουμε τον τελευταίο στόχο της σεζόν.

Εντάξει, όταν φτάνεις στις τελευταίες κατοχές σίγουρα παίζει ρόλο και η τύχη. Το θέμα είναι να μην φτάσεις μέχρι εκεί. Για το ότι φτάσαμε μέχρι εκεί νομίζω ότι ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς».

To άρθρο Ολυμπιακός – Βεζένκοφ: «Θα γυρίζει ο τελικός στο κεφάλι μας για μέρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…