Dance the Night: Το τραγούδι της Dua Lipa για την ταινία Barbie

23/05/2023

Η Dua Lipa ανέβασε στο Instagram sneak pick από το Dance the Night, το τραγούδι για την ταινία Barbie! Θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (26.05.2023).

Με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Dua Lipa ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού για την πολυαναμενόμενη ταινία Barbie, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη στις 21 Ιουλίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μία μικρή γεύση από το Dance the Night, αποτυπώνοντας μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

«Αυτή η Barbie έχει ένα τραγούδι που έρχεται αυτή την εβδομάδα… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ», έγραψε η ποπ σταρ στο Ιnstagram ενώ μοιράζεται ένα μικρό στίχο του νέου τραγουδιού. «Just come along for the ride!», τραγουδά η Ντούα Λίπα στο τέλος του teaser.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

Όπως αναφέρει το Billboard, η τραγουδίστρια της ποπ θα είναι μέρος του καστ στο οποίο πρωταγωνιστούν η Μάργκοτ Ρόμπι στον ρόλο της διάσημης κούκλας και ο Ράιαν ως Κεν.

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ (Greta Gerwig) έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία με την συμβολή του βραβευμένου σκηνοθέτη και συζύγου της Νόα Μπάουμπαχ.

Το «Dance the Night» κυκλοφορεί την Παρασκευή 26 Μαΐου.

To άρθρο Dance the Night: Το τραγούδι της Dua Lipa για την ταινία Barbie δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…

Κράτησε την υπόσχεσή της η Ίννα Ιννάκι: Αυτό είναι το email που έστειλε σε Βεζένκοβ και Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοβ επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες στην 2η αγωνιστική της Euroleague, συλλέγοντας το βραβείο του MVP της εβδομάδας, μετά και το «double double» που σημείωσε κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας του, που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά κι από όσους…

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…