Ο Ανδρουλάκης βάζει οριστικό τέλος σε συγκυβέρνηση με ΝΔ, «Στόχος να γίνουμε πλειοψηφική δύναμη»

25/05/2023

Ξεκάθαρος πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ξεκάθαρος πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Μάλιστα, το υποστήριξε αυτό λέγοντας πως ακόμα και αν λείπουν 2-3 έδρες για να σχηματιστεί κυβέρνηση, δεν θα υποστηρίξει συγκυβέρνηση και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι επενδύει στον φόβο.

«Στόχος μας», όπως ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης «είναι να γίνουμε πλειοψηφική δύναμη στον προοδευτικό χώρο», συμπλήρωσε. Μίλησε για «καθαρή νίκη» της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε ότι είναι πρωτοφανής η διαφορά των 20 μονάδων που εξασφάλισε στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, επιρρίπτοντας την ευθύνη για αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ακόμη ότι το κόμμα του έκανε παραγωγική αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια, απαριθμώντας κρίσιμα νομοσχέδια τα οποία υπερψήφισε το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν τα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε παραδειγματικά την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και την επέκταση του φράκτη στον Έβρο.

 

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023 #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ #ΠΑΣΟΚ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…

Φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: Οι ζημιές είναι μεγάλες, αλλά είμαστε καλά (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» πως έπιασε φωτιά το σπίτι του. Το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, ο παρουσιαστής περιέγραψε πως η πυρκαγιά ξέσπασε στον πάνω όροφο της μεζονέτας του, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, υπήρξαν ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Αρχικά, είπε: «Σήμερα…