Η τρυφερή ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη συνάντηση με τη μητέρα της μετά από 14 χρόνια – «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ»

26/05/2023

Λίγες ώρες μετά την συνάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την μητέρα της Λιν μετά από αρκετά χρόνια, η τραγουδίστρια έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία.

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνάντησε τη μητέρα της μετά από 14 χρόνια, και όπως είπε, ήπιαν μαζί έναν καφέ.

«Η γλυκιά μαμά μου εμφανίστηκε στο κατώφλι μου χθες μετά από 3 χρόνια… έχει περάσει τόσος καιρός. Με την οικογένεια υπάρχουν πράγματα που πρέπει να επιλυθούν… αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!!!», έγραψε η Μπρίτνεϊ στην ανάρτησή της. «Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω αυτά που κρατούσα μέσα μου για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ !!! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ !!!», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΤΜΖ η ποπ τραγουδίστρια γνώριζε ότι η μητέρα της ήταν στην πόλη και θα ερχόταν να τη δει αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς. Πηγές πρόσθεσαν ότι η μητέρα και η κόρη είχαν ανταλλάξει μηνύματα πριν από την επίσκεψη και η Λιν ζήτησε συγγνώμη για «ότι έχει συμβεί».

«Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια!» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

To άρθρο Η τρυφερή ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη συνάντηση με τη μητέρα της μετά από 14 χρόνια – «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…