Παναθηναϊκός: «Αρνήθηκε δύο προτάσεις για ανανέωση ο Λινγκρ, έρχεται η ελληνική προσφορά»

26/05/2023

Σύμφωνα με τσεχικό δημοσίευμα, ο Οντρέι Λινγκρ αρνήθηκε προτάσεις της Σλάβια Πράγας για ανανέωση, με τον Παναθηναϊκό να αναμένεται να κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Όντρεϊ Λινγκρ. Ο διεθνής Τσέχος μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, έχοντας ικανότητα τόσο στη δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα.

Οι πράσινοι θέλουν να τον φέρουν στην Αθήνα, ωστόσο ο παίκτης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σλάβια Πράγας.

Οι Τσέχοι δεν θέλουν να τον πουλήσουν, ωστόσο ο Λινγκρ φαίνεται ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους ανθρώπους της Σλάβια Πράγας.

Η ιστοσελίδα «infotbal.cz», υποστηρίζει πως ήδη έγιναν δύο προτάσεις ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή, τις οποίες αρνήθηκε. Παράλληλα, αναφέρει πως την ερχόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει πρόταση 3 εκ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή».

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Αρνήθηκε δύο προτάσεις για ανανέωση ο Λινγκρ, έρχεται η ελληνική προσφορά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…