Στα χνάρια της μαμάς της η κόρη της Μπιγιονσέ – Ανέβηκε στη σκηνή μαζί της και αποθεώθηκε

27/05/2023

Δεν ξέρουμε αν η Μπιγιονσέ ξέρει ελληνικά, αλλά μάλλον πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει, καθώς εκείνη η γνωστή παροιμία μας που λέει: «Κατά μάνα, κατά κύρη», πάει γάντι στην περίπτωση της 11χρονης κόρη της, καθώς η Blue Ivy ανέβηκε μαζί της στη σκηνή σε συναυλία και έδειξε ότι βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της και του επίσης σταρ της μουσικής πατέρα της, Jay-Z.

Η Μπιγιονσέ ανέβασε χθες (26.5.203) την πρωτότοκη κόρη της στη σκηνή στην συναυλία που που έδωσε η τραγουδίστρια στο Παρίσι και η 11χρονη έκλεψε την παράσταση.

Η Blue Ivy χόρεψε με τη μαμά της και τους χορευτές πλαισίωναν την Μπιγιονσέ το τραγούδι «My Power».

Φορούσε μια ασημί μεταλλική ολόσωμη φόρμα και γυαλιά ηλίου. Η 11χρονη έδειξε ότι έχει πάρει τα γονίδια της μητέρας της στον χορό και το κοινό ξετρελάθηκε.

Blue Ivy joins Beyoncé onstage for “MY POWER” in #Paris!#RWT2023
https://t.co/gQt79tz5wy pic.twitter.com/Ivz1AOS18l

— BEYONCÉ LEGION (@BeyLegion) May 26, 2023

 

Η περήφανη μαμά Μπιγιονσέ είπε στο κοινό: «Χειροκροτήστε την Blue» και φυσικά οι χιλιάδες θαυμαστές της αποθέωσαν εκείνη και την 11χρονη.

To άρθρο Στα χνάρια της μαμάς της η κόρη της Μπιγιονσέ – Ανέβηκε στη σκηνή μαζί της και αποθεώθηκε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…