Ολυμπιακός: Περιζήτητος ο Σεντρίκ Μπακαμπού

29/05/2023

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Σεντρίκ Μπακαμπού, αλλά η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού ο Αφρικανός επιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μετά από μία εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Ελλάδα, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League 1, ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει γίνει περιζήτητος σε ομάδες από τη Γαλλία και την Ισπανία.

Στα χέρια του έχει πάντως επίσημη πρόταση και από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του, για να ανανεώσουν τη συνεργασίας τους.

To άρθρο Ολυμπιακός: Περιζήτητος ο Σεντρίκ Μπακαμπού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…